У Зеленського назвали 4 головні положення плану перемоги України

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк назвав загальні положення плану перемоги нашої країни у війні з Російською Федерацією. Чиновник перерахував чотири головні пункти, виконання яких допоможе досягти мети.

ЗСУ

Фото – zsu.gov.ua

Представник Офісу Зеленського у коментарі «РБК-Україна» заявив, що план перемоги нашої країни, складений Києвом, – це не пропозиція, а чітке розуміння того, що означає сучасна війна, інформує «НБН».

За словами радника глави ОПУ, серед загальних положень плану виділений військовий пакет, який має бути чітко структурований відповідно до нинішнього етапу бойових дій, аналізу того, що відбувається у прикордонному регіоні РФ з точки зору застосування вітчизняної зброї.

Наступний пункт – патетичний примус РФ, який полягає в тому, що наша країна сама обирає свою роль на глобальній політичній арені та обирає, до яких альянсів вона хоче приєднатися.

Далі – економічний стимул, який має змусити агресивну країну адекватно сприймати реальність. Подоляк пояснив, що це положення передбачає аудит антиросійських санкцій та нарощування інвестицій у вітчизняний ВПК.

Останній головний крок – дипломатичний тиск на РФ. Це питання потребує роботи з нейтральними державами, які не розуміють, що ця країна руйнує міжнародне право, в рамках якого вони можуть формувати інші альянси та мати можливість домінувати.

Чиновник додав, що партнерам потрібно ухвалити принципове рішення щодо підтримки України, перестати слухати кремлівського диктатора, інакше людство повернеться до права сили.

Нагадаємо, глава держави Володимир Зеленський перерахував фактори, які допоможуть Україні зламати хід війни.

Exit mobile version