Єрмак розповів про очікування ОПУ від партнерів щодо плану перемоги України

Глава ОПУ Андрій Єрмак розповів про очікування керівництва країни від партнерів щодо плану перемоги України, який президент представив низці союзників.

Андрій Єрмак

Фото – rbc.ua

Керівник Офісу президента України в ефірі національного телемарафону розповів, що союзники Києва, яким глава держави представив план перемоги нашої країни у війні проти РФ, розуміють його логіку, інформує «НБН».

За словами Єрмака, було б не зовсім реально, якби на Банковій миттєво отримали відповідь від партнерів щодо плану перемоги. Глава ОПУ зазначив, що Києву потрібна конкретна відповідь, а на це потрібен час, оскільки під час війни він для українців вимірюється навіть не днями, а годинами. Тому хочеться отримати фідбек від союзників якнайшвидше.

Керівник Офісу Зеленського зазначив, що із партнерами були дуже глибокі предметні розмови, вони розуміють, що план перемоги України необхідний для реального просування по завершенню війни на прийнятних для нашої країни умовах.

Нагадаємо, що Зеленський представив план перемоги України американському лідеру Джо Байдену, голові британського уряду Кіру Стармеру, прем’єр-міністру Італії Джорджії Мелоні, канцлеру ФРН Олафу Шольцу та главі Франції Еммануелю Макрону.

Також президент повідомляв, що план перемоги України розглядатиметься на зустрічі у форматі «Рамштайн».

Exit mobile version