Мирне населення України в полоні РФ: український тренер з боксу Шурда вже тривалий час перебуває у СІЗО окупантів

Окупаційні сили Російської Федерації з початку повномасштабного вторгнення в Україну продовжують знищувати громадянське населення нашої країни. Чимало простих українців наразі залишаються у полоні окупантів, у тому числі й спортсмени.

Дмитрий Шурда

Тренер по боксу находится в плену. Фото - Sport24.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення користувача соціальної мережі «Інстаграм» LuckyPunch, війська РФ зараз продовжують знищувати та полонити мирних громадян. У цій ситуації опинився і український тренер з боксу Дмитро Шурда.

Згідно з оприлюдненим повідомленням, дочка тренера українських боксерів Ніка Шурда зазначила, що її батько не виходив на зв’язок із двадцять дев’ятого квітня. Чемпіонка Європи поточного року також додала, що чоловік потрапив до слідчого ізолятора окупантів.

Відомо, що в момент початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну тренер з боксу перебував у Луцьку на змаганнях. Потім він буквально одразу ж повернувся до рідного міста – Маріуполя. Далі він активно займався волонтерством. Його дочка та дружина при цьому поїхали у безпечніше місце. Далі від його дочки надійшло повідомлення про те, що її батько, тренер з боксу Дмитро Шурда, потрапив до лікарні в окупованому Донецьку, а згодом – до місцевого СІЗО.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про форму, в якій перед реваншем з Ентоні Джошуа перебуває Олександр Усік.

Exit mobile version