Реванш Усика та Джошуа: Редкач поставив величезну суму на перемогу британця

Уже завтра, двадцатого августа, состоится всеми ожидаемый бой между украинским чемпионом Александром Усиком и британским боксером Энтони Джошуа. Немало людей уже успели сделать свои ставки на поединок. В частности, боксер Иван Редкач поставил огромную сумму на то, что наш соотечественник проиграет.

Іван Редкач

Іван Редкач про бій Усика та Джошуа. Фото - 24tv.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення у «Твіттер» Івана Редкача, він поставив 70 тисяч доларів США на те, що Олександр Усик програє у поєдинку проти Джошуа.

Так, напередодні поєдинку, на кону якого чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF Іван Редкач заявив, що він поставив ставку на Ентоні Джошуа у бою проти Усика. Однак він трохи засумнівався у власному рішенні.

«Я зробив ставку у 70 тисяч американських доларів на те, що Усік програє. Це ще з часів бою Лопеса проти Ломи. Я був упевнений в Антоні. Але потім я подивився, як Олександр ловить монети… Після цього я передумав. Але коли повернувся в готель до віконця, щоб спитати, чи маю я право на відміну своєї ставки? Але мені відповіли, що це вже неможливо зробити. Тепер мені точно пі**ець».

Раніше Олександр Усик прокоментував свій образ, у якому з’явився на прес-конференцію з Ентоні Джошуа.

Exit mobile version