Бій між Усиком та Вайлдером неможливий: промоутер українського боксера озвучив причину

Ще недавно ЗМІ активно обговорювали ймовірність проведення бою між нашим співвітчизником Олександром Усиком та американським спортсменом Деонтеєм Вайлдером. Проте, промоутер українця зробив заяву, що цей поєдинок неможливо провести.

Олександр Усик

Про бій між Усиком та Ф'юрі. Фото - 24.tv.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на «Лівий берег», промоутер українського спортсмена Олександра Усика Олександр Красюк поділився думками про те, чи може відбутися бій між українцем та американцем.

Так, за словами Красюка, цей бій не відбудеться, проте Олександр Усік дотримується власної мети. А ціль нашого земляка – це звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті. Але тільки дійти до цієї мети найближчим часом буде трохи проблематично, адже було оголошено бій між чемпіоном світу Тайсоном Ф’юрі та Деріком Чісорою.

Як відомо, бій між британцями пройде третього грудня на арені «Тоттенгем Хотсур, що у Лондоні».

Дослівно із заяви Красюка:

«Мені дуже подобається цей бій. Як фанат боксу я б з величезним задоволенням подивився цей поєднок. Але мова в тому, що відтоді, коли Усик перейшов у професіонали, наша мета — зібрати всі ці пояси. Нам вдалося досягти цього в першій важкій вазі, а тепер ми на шляху до цього ж але тільки в суперважкому дивізіоні».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про можливість проведення бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі.

Exit mobile version