Тайсон Ф’юрі після перемоги над Чисорою назвав ім’я свого наступного ймовірного суперника: це не Усик

Британський боксер Тайсон Ф'юрі зовсім не впевнений у тому, що бій за звання абсолютного чемпіона світу відбудеться. Як наслідок, «Циганський король» анонсував бій проти тимчасового чемпіона WBC.

Тайсон Ф'юрі

Ф'юрі назвав ім'я свого опонента. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на iFL TV, третього грудня відбувся бій за пояс WBC у важкій вазі. Британський важкоатлет, який є на момент бою володарем цього титулу, зміг його захистити у поєдинку проти Дерека Чісори.

Виграж Ф’юрі відкриває перед ним можливість проведення бою з українським чемпіоном за звання абсолютного чемпіона світу. Адже саме наш співвітчизник є власником поясів WBA, WBO та IBF.

Але боксер із Великобританії припускає, що він може не досягти домовленості з Усиком про поєдинок. Більше того, британець навіть назвав ім’я свого можливого наступного суперника, якщо бій з українцем таки не відбудеться.

Він заявив:

«Якщо між мною та «кроликом» таки не буде бою в Саудівській Аравії, чи в іншому місці, то я битимуся з Джо Джойсом вже наступного року на «Уемблі». Я кинув йому виклик. Тому що я не маю впевненості у проведенні бою з Усиком. Адже це не так просто, як сказати. Але мені здається, що обидва ми цього хочемо. Я сподіваюся, що цей бій відбудеться наступного року».

Нагадаємо, раніше президент WBO назвав Олександра Усика найкращим бійцем року.

Exit mobile version