Зірваний бій за звання абсолютного чемпіона світу: хто стане наступним противником Усика

Бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Ф'юрі та Усиком зірвався, але український боксер все ж таки має провести поєдинок.

Усик проти Джошуа

Фото — The Japan Times

Про це повідомляє “НБН“, з посиланням на інтерв’ю Олександра Красюка у “Fighting on the Inside Podcast“.

Під час свого інтерв’ю промоутер чинного чемпіона світу в суперважкій вазі Олександра Усика розповів про те, що незважаючи на зрив поєдинку з Ф’юрі Усик, все ж має провести бій.

Повідомляється, що на даний момент є три претенденти, які могли б битися з Усиком. Серед них чинний перший номер рейтингу WBA Даніель Дюбуа, а також перший номер рейтингу IBF Філіп Хргович. Третім претендентом на бій з Усиком вважають Джо Джойса, який на даний момент є другим у рейтингу WBO, а також володіє поясом.

Якраз таки британця Джо Джойса Олександр Красюк вважає найскладнішим суперником, промоутер заявив, що бій проти Джойса для Олександра Усика певною мірою може бути навіть складнішим, ніж бій проти Тайсона Ф’юрі.

Зазначимо, що у 2013 році в рамках Всесвітньої серії боксу Олександр Усик уже бився проти Джо Джойса, тоді представник “Українських отаманів” здобув перемогу над британцем.

Крім цього, ми також раніше писали про те, що Віталій Кличко дав коментар з приводу поєдинку Ф’юрі-Усик.

Exit mobile version