Обійнявся з росіянином після поразки: боксер Ломаченко знову опинився у центрі скандалу

Боксер Василь Ломаченко, який має український паспорт, потрапив у черговий скандал після поєдинку проти американського боксера Девіна Хейні.

Василь Ломаченко

Фото - The Sun

Про це повідомляє “НБН” з посиланням на “Top Rank”.

Перед початком поєдинку більшість фанатів боксу не вірили у Василя Ломаченка, і це було видно з того, що практично всі ставили на перемогу Хейні у бою за чемпіонські титули. Так і сталося, американський боксер одноголосним рішенням суддів здобув перемогу проти Ломаченка. 116:112, 115:113, 115:113.

Проте, після поєдинку засмучений Василь Ломаченко пішов у підтрибунне приміщення та обійнявся з російським представником — боксером Сергієм Ковальовим, який також прилетів на вечір боксу до Лас-Вегасу.

За такі дії Володимир Ломаченко знову піддався різкій критиці. Фанати та звичайні українці активно пишуть про те, що “Ломаченко був радий побачити представника країни-агресора і навіть обнявся з ним”.

До речі, це вже далеко не перший скандал за участю Василя Ломаченка. Раніше боксер з українським паспортом робив неоднозначні висловлювання щодо війни проти Росії, а також виходив на ринг без українського прапора.

Раніше ми писали про поєдинок Хейні та Ломаченко.

Exit mobile version