Білецький оголосив полювання на причетних до масового вбивства бійців «Азова» у колонії Оленівки

Засновник полку «Азов» Андрій Білецький оголосив полювання на всіх, хто причетний до обстрілу колонії в Оленківці, внаслідок чого загинули десятки «азовців».

Андрій Білецький

Білецький про обстріл колонії з азовцями. Фото - lb.ua

Як інформує «НБН», про це Білецький написав у Телеграм.

Так, відомо, що підрозділи «Азова» оголосили полювання на всіх, хто може мати причетність до масового вбивства військовополонених, які перебували в колонії в Оленівці. Трагедія сталася сьогодні, 29 липня.

У своєму повідомленні Андрій Білецький зазначив, що минулої ночі війська Росії вбили кілька військовополонених з числа полку «Азов». Більше того, за його словами, командування російської армії представило це у суспільстві як дії, які здійснили українські захисники. Але що цікаво, що «азовці» було переведено до окремої будівлі. Тож, за словами Білецького, вельми очевидно, що це був заздалегідь спланований акт з боку Росії – держави, в якій немає поняття офіцерської честі. Більше того, там немає поняття того, що потрібно дотримуватися Женевської конвенції, звичаїв і правил війни.

«Держава-агресор не змогла перемогти бійців «Азова» на війні, у бою, чесно. Як наслідок тепер Росія намагається знищити їх віроломством. Від імені Азовських підрозділів я оголошую полювання на кожного, хто причетний до масового вбивства. Кожен несе відповідальність, кожен рядовий виконавець, кожен організатор незалежно від його посади, а також місця перебування. У якому б місці не намагалися вони сховатися, ми їх знайдемо та екстермінуємо».

Насамкінець Білецький додав, що зараз українські захисники почали активно збирати інформацію про те, що його було вбито в будівлі колонії Оленківки, а також тих, хто причетний до такого вбивства захисників України.

Exit mobile version