Оприлюднено наслідки удару HIMARS по ешелону з військовою технікою та живою силою РФ на Херсонщині

Напередодні стало відомо про успішний удар Збройними силами України за допомогою ракетної системи HIMARS по ешелону з військовою технікою та живою силою Росії. Це сталося на території Херсонської області.

HIMARS

США нададуть допомогу Україні. Фото - dialog.ua

Як інформує “НБН”, про наслідки такого удару на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко. Також він опублікував фото наслідків удару українською стороною по російському ешелону.

У своїй публікації Антон Геращенко наголосив:

«На знімку з космосу можна побачити наслідки завданого Збройними силами України удару «Хаймарсами» по російському ешелону, який перевозив військову техніку, живу силу, а також боєприпаси. Це сталося у районі залізничної станції Брилівка, що на території Херсонської області».

У свою чергу, як додав він, розвідка України повідомила, що внаслідок удару ЗСУ по ешелону було знищено щонайменше вісімдесят орків. Поранення отримали понад дві сотні військових РФ. Також на космічному знімку можна побачити тіні вагонів ешелону, що згоріли, в яких знаходилися боєприпаси для армії Путіна.

«Кожен такий ешелон буде знищений», – наголосив Геращенко.

 Крім того, за словами Геращенка, обслуговуючий персонал та машиністи компанії «РЖД», які забезпечують логістику вбивств на українській землі, також загинули внаслідок цього удару.

“Це не перший, але й не останній випадок загибелі машиністів “РЖД” на території України”, – підсумував радник голови МВС України.

Раніше стало відомо про можливість передачі з боку США для України далекобійних ракет HIMARS.

Exit mobile version