Росія має намір розширити лінію фронту: експерт вказав на два міста, які планують захопити окупанти

Колишній радник голови Міністерства внутрішніх справ, виконавчий директор Українського інституту майбутнього Віктор Андрусів заявив, що РФ має намір розширити свою лінію фронту та планує атакувати ще два міста.

Російські окупанти

Російські окупанти. Фото – gettyimages.com

Екс-радник голови МВС підтвердив інформацію щодо готовності окупантів розпочати наступ на Херсонщині найближчим часом. Андрусів повідомив, що країна-агресор за останні кілька тижнів перекинула в область практично всі свої десантні війська, інформує «НБН» з посиланням на його Telegram-канал.

За словами експерта, ймовірно путінські підрозділи підуть у наступ на Запоріжжя та Кривий Ріг. Андрусів зазначив, що ця ситуація нагадує йому повторення Київської катастрофи. Він додав, що росіяни зібралися розширити лінію фронту, тоді як українські захисники за допомогою американських РСЗВ HIMARS виносять ближні тили.

Раніше аналітики американського Інституту вивчення війни припустили, що російські загарбники націлилися на одне велике місто на Донеччині і, ймовірно, переключать свої сили зі взяття одночасно Сіверська та Бахмута.

Exit mobile version