Наєв розповів українцям про можливий наступ РФ на Київ: чи ворог пройде

Зараз у Мережі нерідко порушується питання можливої повторної спроби військ Росії піти штурмом на Київ. Як наслідок, українців вельми цікавить, чи вистоє захист, який за цей час збудували Збройні сили України навколо столиці та області. На це відповів генерал-лейтенант Сергій Наєв, Командувач Об'єднаних Сил.

Сергій Наєв

Наєв про можливе вторгнення з Білорусі. Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН», відповідь на це питання Сергія Наєва процитувало Командування Об’єднаних сил.

Дослівно із заяви генерал-лейтенанта:

«Всі раніше здійснені противником дії у напрямку Києва були проаналізовані. Ми добре вивчили такий досвід. Тепер ми передбачили і наші адекватні дії. Наші оборонні позиції зараз знаходяться саме в тих місцях, де ймовірність наступальних ворожих сил найвища».

При цьому Наєв додав, що, аналізуючи ймовірні ворожі дії, Збройним силам України вдалося створити комплексну систему вогневої поразки, яка передбачає поразку противника на далеких підступах, а також у глибині його бойових порядків.

Варто зазначити, що українці, відчувши на собі тягар ворожої окупації, повністю підтримують Збройні сили Української держави, а також інші військові формування та співробітників правоохоронних органів.

Наостанок Наєв додав:

«Я переконаний, що ворожі сили цим напрямком більше пройти не зможе. Ми все робимо для того, щоби така впевненість була реальною».

Раніше Сергій Наєв уже повідомляв про військову ситуацію на фронті, зазначивши, що військове командування вживає вичерпних заходів.

Exit mobile version