Данилов розповів про терміни контрнаступу ЗСУ: до чого закликав українців секретар РНБО

Останнім часом у суспільстві, в тому числі й у засобах масової інформації, активно обговорюється ймовірність контрнаступу Збройних сил України з метою деокупації тимчасово захопленої російськими окупантами території. Таку нагоду прокоментував секретар РНБО Олексій Данилов, звернувшись до населення нашої країни.

Олексій Данілов

Данілов про енергетичну кризу України. Фото - dialog.ua

Як інформує «НБН» із посиланням на інтерв’ю Данилова ТРК «Київ», секретар Ради національної безпеки та оборони звернувся до українців із закликом набратися терпіння щодо контрнаступу Збройних сил України.

За словами Олексія Данилова, терміни контрнаступу ЗСУ визначають самі військові на чолі з Верховним головнокомандувачем Збройних сил України, але ніяк не «дивані» експерти.

У своїй заяві Данилов зазначив:

«Давайте ми будемо спокійно ставитись до всіх цих речей, коли саме контрнаступ відбуватиметься. Українські захисники добре знають свою справу. Вони точно знають, коли і що їм треба розпочинати. Але найголовніше, як швидко та з мінімальними втратами здійснити потрібну справу для України – очистити нашу землю від загарбників».

Данилов про «диванних» експертів та звільнені території

Водночас Олексій Данилов наголосив, що так звані «дивані» експерти не мають жодної інформації щодо реальної ситуації.

Також варто зазначити, що Олексій Данилов нагадав, що вже звільнено від загарбників території у Чернігівській, Сумці та Київській областях. Він додав, що «необхідно набратися терпіння і побачити все це на власні очі».

Примітно, що таким заявам Олексія Данилова передували висновки фахівців американського Інституту дослідження війни (ISW), які повідомили, що сили ЗСУ, ймовірно, готуються розпочати, а може, і вже почали контрнаступ на території Херсонщини.

Exit mobile version