Особовий склад деморалізований, але Путін думав, що все пройде гладко – російський полонений просить зупинити війну в Україні та вивести війська до РФ

Черговий військовополонений російської армії розповів про те, як з ними поводиться вище військове керівництво, а також про те, на що розраховував Путін, вводячи війська на територію України.

Військовополонені РФ

Що говорять полонені РФ про Путіна? Фото - 24tv.ua

Як повідомляє «НБН» із посиланням на повідомлення «Останній блокпост» у Телеграм, російський полонений поскаржився на масштабну нестачу продуктів харчування, речей, а також зазначає, що особовий склад російської армії дуже деморалізований.

Так, на оприлюднених кадрах російський окупант заявляє:

«Особовий склад деморалізований, оскільки військові чекають на заміну, але її немає. У нас дуже слабко працює забезпечення. В нас не вистачає продуктів харчування. Забезпечення речами також практично стоїть на місці».

На що розраховував Путін перед вторгненням в Україну

Щодо того, на що розраховував Володимир Путін, починаючи повномасштабне вторгнення на територію України, російський військовополонений зазначив:

«Президент РФ Володимир Путін, коли розпочав війну в Україні, мабуть, думав не так. Він думав, мабуть, що все гладко і швидко минеться. Проте все це затягнулося так, що вже жодних ресурсів не вистачає, немає вже терпіння, не кажучи про нерви».

При цьому окупант заявив, що йому шкода, що на війні в Україні гинуть мирні люди. Крім того, він звернувся до росіян, закликавши їх зупинити нікому непотрібну війну в Україні та вивести війська РФ в місця постійної дислокації.

Exit mobile version