Війська РФ пішли на штурм у Луганській області: Гайдай розповів, як ЗСУ змусили ворога відступити

Керівник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай розповів, як у регіоні ворожі сили спробували штурмувати позиції ЗСУ, але зустрівши гідну відсіч, були змушені відступити.

Сергій Гайдай

Гайдай про ситуацію на Луганщині. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на повідомлення Гайдая у Телеграм, наразі ворожі сили зосередили нові зусилля на Сході України. Загарбники пішли штурмом на Верхньокам’янське.

Дослівно із оприлюдненого головою Луганської ОВА повідомлення:

«Незважаючи на перекидання певної кількості російських військових та техніки ворога у південні області, головні зусилля росіяни продовжують зосереджувати на Донбасі. Ворожі сили тричі організовували штурмові дії. У кожному їх окупант атакував одночасно кілька сторін. У тому числі велися наступальні дії поруч із Верхньокам’янським. Однак через спротив українських захисників ворог був змушений відступити».

Крім того, Сергій Гайдай розповів, як росіяни дванадцять разів застосовували ствольну артилерію. Чотири рази окупант завдав ударів із РСЗВ. Аналогічна кількість разів були залучені до обстрілу мінометники. Окупанти завдали двох ракетних ударів.

Exit mobile version