Якою зброєю ЗСУ могли завдати удару по авіабазі в Криму: Жданов прокоментував «бавовну» у Новофедорівці

Військовий експерт Олег Жданов прокоментував атаку українських військових на авіабазу ЗС РФ у Новофедорівці на території анексованого Кримського півострова.

Удар по авіабазі Росії у Криму

Удар по авіабазі Росії у Криму. Фото – novoeizdanie.com

В ефірі програми російського опозиціонера Марка Фейгіна військовий експерт висловився про «бавовну» в окупованій Новофедорівці. Жданов припустив, якою зброєю армія України могла завдати удару по авіабазі окупантів, інформує «НБН».

На його думку, ЗСУ могли застосувати в Криму протикорабельну крилату ракету Harpoon або далекобійні ATACMS, передачу яких з Америки в Україну поки що офіційно не підтвердили.

Говорячи про протикорабельні комплекси Harpoon, військовий експерт підкреслив, що такими ракетами також можна вражати наземні цілі.

Жданов нагадав, що на четвертій зустрічі міністрів оборони на базі «Рамштайн» було вирішено не озвучувати весь перелік озброєння, яке Захід передає українським військовослужбовцям, що може бути неприємним сюрпризом для путінських окупаційних сил.

Нагадаємо, що у Вашингтоні прокоментували атаку ЗСУ на авіабазу російських загарбників в окупованій Новофедорівці. У США підтримали зусилля українських захисників.

Exit mobile version