Нове опитування показало, скільки українців вірять у перемогу та довіряють Зеленському

Соціологи провели нове опитування, яке показало, скільки станом на сьогоднішній день українців вірять у перемогу нашої країни над російськими загарбниками, і скільки громадян нашої країни довіряють Верховному головнокомандувачу Володимиру Зеленському.

Володимир Зеленський

Зеленський про війну з Росією.

Як повідомляє «НБН» із посиланням на результати опитування, проведеного соціологами групи «Рейтинг», практично все населення нашої країни вірить у нашу перемогу. Також дуже багато людей підтримують українського лідера.

Відомо також, що замовниками опитування став Центр аналітичних досліджень Міжнародного республіканського інституту. Сам захід проводився 27-28 червня.

Так, оприлюднені результати кажуть, що 98 відсотків українців, які взяли участь в опитуванні, ствердно заявили про те, що вони вірять у перемогу України у війні проти Росії. Тільки один відсоток у це не вірять. Ще один відсоток не визначився із відповіддю.

Крім того, відомо, що відповідаючи на запитання про те, чи підтримують українці Зеленського, 59 відсотків респондентів відповіли, що рішуче підтримують гаранта Конституції. Ще тридцять два відсотки відповіли, що скоріше його підтримують, аніж ні.

Отже, загалом нашого лідера зараз підтримують 91 відсоток опитаних. Водночас лише два відсотки рішуче не схвалюють дій Верховного головнокомандувача ЗСУ. Ще п’ять відсотків скоріше не схвалюють його дії.

Раніше завдяки соцопиту стало відомо, скільки українців мріють про переїзд до іншої країни.

Exit mobile version