СБУ зірвала плани ФСБ на День Незалежності: що готували російські спецслужби у трьох областях України

Служба безпеки України завадила Федеральній службі безпеки Росії провести провокації у трьох областях нашої країни у День Незалежності.

СБУ

СБУ. Фото – ssu.gov.ua

Спецслужба країни-агресора мала намір 24 ​​серпня провести у Київській, Житомирській та Полтавській областях псевдоакції протесту для гарної картинки кремлівської пропаганди, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал СБУ.

У цих регіонах ФСБ хотіла загострити суспільно-політичну ситуацію за допомогою родичів українських військових. Організатори мали зафіксувати на відео «мітингувальників», які люто критикують та засуджують командування ЗСУ.

Після цього кадри «протестів» мали передати російським пропагандистам, які поширили б цей контент у Мережі та прокремлівських засобах масової інформації.

Організувати постановочні «акції протесту» мали екс-учасники ГО «Журналісти Стремоусова», лідер яких Кирило Стремоусов є «заступником ВЦА» окупантів у тимчасово захопленому Херсоні.

Раніше військовий експерт Дмитро Снєгірьов припустив, що 24 серпня може повторитися трагедія Оленівки. Він розповів, що росіяни можуть зробити з українськими військовополоненими у День Незалежності.

Exit mobile version