Супутник Planet показав наслідки нових ударів ЗСУ по Антонівському мосту

Супутник компанії Planet Labs зафіксував наслідки нових ударів Збройних сил України Антоновським мостом. Внаслідок удару по об'єкту інфраструктури помічені значні руйнування.

Антонівський міст

Антонівський міст знову зазнав удару. Фото - rbk.ua

Як повідомляє «НБН» з посиланням на OSINT-дослідника Тіма Ерхарта в Twitter, опублікований у Мережі знімок був зроблений приблизно о 15 годині двадцять шостого серпня. Тобто практично через годину після того, як ЗСУ завдали чергового удару по Антонівському мосту.

Відомо, що Збройні сили України завдали удару по південній частині мосту. Сама секція внаслідок влучення ракет не зруйнувалася, проте полотно сильно пошкоджене. Транспорту на Антонівському мосту, з огляду на знімок, теж не видно, що свідчить про те, що ця споруда не використовується. Але й досі працює понтон окупаційних сил.

Крім того, Тім Ерхат показав також і супутниковий знімок Дар’ївського мосту, який було зведено через річку Інгулець, що на Херсонщині. Через погану якість знімка пошкоджень на мосту непомітно. Однак понтонна переправа, яку окупанти збудували поруч, говорить про те, що окупаційні сили використовують її для перекидання військової техніки.

Нагадаємо, в Херсонській ОВА раніше повідомляли про стан мосту після удару по ньому ЗСУ.

Exit mobile version