ЗСУ продовжують знищувати окупантів у Херсонській області: у ОК «Південь» розповіли про успіх захисників України

Артилерія Збройних сил Української держави продовжує активно знищувати загарбників, які, зокрема, знаходяться в Херсонській області. Деякі подробиці про це розповіли у ОК «Південь».

Ракета

РФ завдала удару по Запоріжжю та Кривому Розі. Фото - rbc.ua

Як інформує «НБН», посилаючись на оперативне командування «Південь» голова Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук заявив, що українські артилеристи завдали нищівних ударів одразу за трьома пунктами управління військових РФ на території Даріївки та Херсона.

Дослівно з оприлюдненого Братчуком повідомлення:

«Вогневі завдання українських артилеристів та ракетників було виконано. ЗСУ потрапили за трьома пунктами управління РФ у тимчасово окупованому Херсоні та Даріївці. У тому числі, удар припав і по 35-й армії рашистів у Новій Каховці».

Крім того, були вражені склади боєприпасів на території Херсона та Любимівки. Вже є підтверджені дані щодо кількості ліквідованих окупантів внаслідок завданих ударів. Отже, загинуло одинадцять рашистів. Було знищено три одиниці автомобільної броньованої техніки та САУ «Мста-С».

Нагадаємо, сьогодні вранці ми вже писали про те, що на базі окупаційних сил у Херсоні стався вибух, внаслідок чого здетонував боєкомплект.

Exit mobile version