Самостріл вже не в моді: окупанти вигадали новий лайфхак, щоб втекти з фронту

Російські загарбники постійно вигадують нові лайфхаки, щоб «відкосити» від участі у бойових діях. Якщо раніше серед «визволителів» був модний самостріл, то зараз вони собі влаштовують осколкові поранення.

Російський окупант

Російський окупант. Фото – 24tv.ua

Окупанти не перестають калічити себе, щоби не воювати в Україні. Після того, як у червні командування армії Путіна ввело каральні заходи за самостріл, солдати почали виставляти з окопів руки чи ноги, щоби отримати поранення, інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

Однак ця тактика не виявилася дуже ефективною, «300-х» просто перестали евакуювати із передової. Не допомагають уникнути участі у війні й рапорти, документи у штабах ЗС РФ просто ігнорують. З цієї причини «визволителі» вигадали інший спосіб потрапити в тил і уникнути покарання командирів.

Окупанти почали викидати з окопів гранату та виставляли над нею руку, заробляючи осколкові поранення. «Трьохсотих» вимушено відправляють на лікування в тил. Крім того, безліч загарбників у такій ситуації примудрилися отримати компенсацію у розмірі 3 000 000 рублів, у кращому випадку їх відправляли додому, видаючи документ про непридатність до військової служби.

Командири вищої ланки армії РФ швидко зрозуміли, що до чого і почали офіційно звинувачувати всіх «300-х» у тому, що вони нехтують технікою безпеки. В результаті загарбникам із осколковими пораненнями перестали нараховувати компенсації, навіть якщо вони травмувалися під час бою.

Зазначимо, що російські військові регулярно відмовляються виконувати накази йти в наступ, іноді серед них є й командири. ГУР Міноборони опублікувало телефонну розмову путінського солдата, який повідомив про цілий полк «відмовників».

Exit mobile version