Потужні вибухи струсили Херсон: ЗСУ знищили базу відпочинку для окупантів та зрадників

Тимчасово окупований російськими загарбниками Херсон потрясли чергові вибухи. Місцеве населення повідомляє про знищення силами ЗСУ цілого комплексу «Загублений світ», який раніше належав колаборанту Володимиру Сальдо.

Удар ЗСУ

ЗСУ нанесли по Херсону удар. Фото - censor.net

Як повідомляє «НБН», про це йдеться у матеріалі видання «МОСТ».

Місцеве населення пише в пабликах, що після того, як на значній частині міста пролунали вибухи, мобільний зв’язок, встановлений окупантами, зник. Крім того, люди повідомляють про перебої у роботі провайдера «СкайНет», який тримають під своїм контролем загарбники.

Щодо розбитого ЗСУ комплексу для відпочинку, то відомо, що банно-оздоровчий комплекс «Загублений світ» мав у собі також і готельні номери. Вони любили відпочивати «в інтимній обстановці». Також варто зазначити, що саме в цій будівлі протягом тривалого часу жили російські військові, а також зрадники, які співпрацювали з ними.

Крім того відомо, що недавно звідти поїхала велика кількість загарбників. Але чи це була ротація, і чи заселялася в «Загублений світ» нова партія окупантів, поки що невідомо. Самі ж готельні номери, де мешкали вороги України, знаходилися саме на верхніх поверхах будівлі, по якій вдарили Збройні сили Української держави.

Exit mobile version