Усього за 3 доби БПЛА «Байрактар» знищили військову техніку РФ більше ніж на $28 млн.

Всього два безпілотні літальні апарати «Байрактар», які є на балансі у Збройних сил України, лише за три доби змогли знищити російську техніку на космічну суму грошей. Йдеться про майже двадцять вісім мільйонів доларів США.

Залужний

Валерій Залужний про результат роботи ППО. Фото - pravda.com.ua

Як повідомляє «НБН», таке повідомлення озвучив Валерій Залужний, який є головнокомандувачем Збройних Сил України в соціальній мережі Facebook.

Дослівно з оприлюдненого Валерієм Залужним повідомлення:

«Протягом трьох останніх діб, з тридцять першого серпня та до другого вересня, всього пара безпілотних літальних апаратів «Байрактар» знищила російську військову техніку на загальну вартість у 26,5 мільйона доларів США. Зокрема, це вісім танків Т-72, ​​одна гаубиця та одна САУ «Акація». Крім того, БПЛА пошкодили п’ять танків Т-72, ​​а також БМП».

Валерій Залужний зазначає, що загальна вартість знищеної військової техніки Росії за останні три доби цими двома «пташками» сягає 28 мільйонів та 350 тисяч доларів США.

Насамкінець Залужний підсумував:

«Дуже ефективні «Байрактари» в умілих руках українських захисників є потужною зброєю. Один із цих БПЛА – це допомога Українській державі від дружньої Литви».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про вдале потрапляння ЗСУ по складу з БК окупантів у Херсонській області.

Exit mobile version