Російська армія почала залишати Ізюм

Російські загарбники повідомили, що їхні війська залишають межі міста Ізюм Харківської області. Подібна картина нібито спостерігається у «низці інших населених пунктах».

Українські військові на танку

Фото - aif.ru

Як повідомляє «НБН», про це у своєму Telegram-каналі написав один із пропагандистів самопроголошеної «ДНР» Данило Безсонов.

«Так, відійшли з Ізюма, а також від інших населених пунктів, розташованих на Харківському напрямку», – пояснив соратник окупантів.

Слід зазначити, що ще вчора у другій половині дня представники підконтрольної Кремлю «влади» заговорили про початок «евакуації» з Ізюма, Куп’янська (вже звільненого українськими військовими), а також Великого Бурлука. Водночас, з’явилася інформація, що місцевих жителів вивезли на тимчасово захоплену Росією територію Луганської області.

У свою чергу, за даними Інституту вивчення війни, Збройним силам України вдалося звільнити приблизно 2500 квадратних кілометрів на території Харківської області, у зв’язку з чим мають всі перспективи для розриву наземних ліній загарбників з Ізюмом.

Також в Мережі було опубліковане відео, на якому наші захисники заходять в Ізюм.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про те, як ЗСУ звільнили Купянськ.

Exit mobile version