Немає снарядів та зброї, літаки не долітають – поранений окупант у сльозах розповів про пекло для росіян на Харківщині

Служба безпеки України опублікувала перехоплення розмови російського загарбника, який воює на Харківщині, із дружиною. Визволитель у сльозах розповів, що їм доводиться воювати з пораненнями, без зброї, боєприпасів та підтримки авіації.

Російський окупант

Російський окупант. Фото – slovoidilo.ua

Успішний контрнаступ ЗСУ посіяв паніку серед путінських військ. Окупантам доводиться тримати оборону в умовах справжнього пекла, що підтверджує розмова загарбника із дружиною, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал СБУ.

Росіянин зізнається, що не знає, чи зможе він ще зателефонувати їй, оскільки їм поставили бойове завдання тримати рубіж, незважаючи на відсутність ресурсів та підтримки. Крім того, «визволитель» повідомив, що йому доводиться воювати з пораненням руки та ноги. За його словами, їх не відправляють на лікування, оскільки у шпиталі вже півтори тисячі «трьохсотих».

«Підкололися трошки, щоб терпіти біль і поїдемо знову», – розповів загарбник, після чого, не стримуючи емоцій, додає, що «хохли пруть з усіх боків, скрізь прорвали оборону».

Росіянин зазначив, що їхні війська не можуть тримати оборону, оскільки у ЗСУ надто сильна зброя. Також окупанти запросили підтримку з повітря, проте їм відмовили у відправленні авіації, оскільки чотири літаки раніше не долетіли.

«Страшно», – плаче загарбник, додаючи, що в нього все болить, немає сил і нервів боротися без снарядів та зброї.

Нагадаємо, що на Харківщині ЗСУ взяли в полон російського гранатометника. Окупант розповів, як його командири боягузливо втікали через атаки українських захисників.

Exit mobile version