Битва між телевізором та холодильником завершена – генерал СБУ вказав на головну проблему мобілізації в РФ

Генерал-майор Служби безпеки України Віктор Ягун висловився про проблеми та наслідки мобілізації для Російської Федерації.

Мобілізація у Росії

Мобілізація у Росії. Фото – slovoidilo.ua

В інтерв’ю YouTube-каналу Politeka Online генерал-майор СБУ заявив, що країна-окупант не готова до оголошеної кремлівським диктатором мобілізації, інформує «НБН».

За словами Ягуна, Путін відкрив росіянам навіть не скриньку Пандори, а порожній холодильник, який ніколи не закриється, щоб там не говорили про росТВ. Він додав, що на сьогодні битву між телевізором та холодильником у Росії закінчено.

Експерт пояснив, що проблема для країни-агресора полягає не в самій мобілізації, а в тому, що економіка держави не готова до навантаження через воєнний стан.

Крім того, пересічних громадян вирвуть з їхнього звичного середовища і з цієї орди потрібно буде зробити подобу армії. Наразі кадрові ЗС РФ уже не існують, як єдиний механізм, окупанти роблять ставки на добровольців, ПВК, ув’язнених.

За словами Ягуна, навряд чи з такого хаотичного об’єднання можна зробити військо, яке зможе щось робити на полі бою.

На новину про мобілізацію до РФ раніше відреагував радник голови ОПУ Михайло Подоляк. Він нагадав, що ще нещодавно росіяни погрожували ліквідувати нашу країну, а сьогодні самі можуть вирушити на війну.

Exit mobile version