У ЗСУ вказали на головний недолік іранських дронів, які використовують окупанти у війні проти України

Путінські окупаційні війська використовують іранські БПЛА у війні проти України. Рупори кремлівського режиму розповідають про ці дрони, як про прорив і наддосягнення, замовчуючи про недоліки апаратів.

Іранські дрони Shahed-136

Іранські дрони Shahed-136. Фото – mil.in.ua

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий стверджує, що дрони, які російські окупаційні сили отримали від Ірану, є поганою копією БПЛА США та Ізраїлю, інформує «НБН» з посиланням на телеканал Freedom.

Іранські розробники створили дрони на основі американських та ізраїльських безпілотників, які підібрали після збиття. Як зазначив Череватий, у БПЛА Ірану є вада – їх двигуни чути на багато кілометрів, вони дуже галасливі.

Спікер Східного угруповання військ ЗСУ додав, що наші військові, які відповідають за протиповітряну оборону, вже почали шукати способи ліквідації загрози у вигляді іранських дронів.

Нагадаємо, що загарбники 21 вересня завдали удару по Кривому Рогу, застосувавши іранські дрони-камікадзе Shahed-136. Цими ж безпілотниками вчора, 25 вересня, російські окупанти атакували Одесу.

Exit mobile version