У Криму обмежили продаж населення товарів бакалійної групи: на скільки вистачить запасів продовольства

На території незаконно анексованого Росією Кримського півострова обмежили продаж місцевому населенню товарів бакалійної групи. Далі в матеріалі про те, скільки можна купити круп та іншого в одні руки на день, а також скільки вистачить запасів продовольства на півострові.

Товари в Криму

В Криму обмежили продаж товарів. Фото - iz.ru

Як повідомляє «НБН» із посиланням на повідомлення в росЗМІ, товари бакалійної групи в Криму обмежили до 3 кілограмів в одні руки на добу.

Таким чином, у так званому Мінпромі Криму поінформували, що регіональний продовольчий ринок повністю насичений. У штатному режимі триває робота торгових мереж та магазинів. Але все ж таки відомство пішло на такий крок і обмежило продаж товарів бакалійної групи – круп, макаронних виробів, консерв, напівфабрикатів, і такі товари, як мило.

При цьому, як зазначає видання, на такий крок у Криму пішли з метою уникнення штучного ажіотажу. А, за словами заступника «міністра» Ірини Мезавцової, на складах півострова запасів продовольства вистачить на 55 діб.

Варто зазначити, що у цьому ж матеріалі видання пише, що радник «голови» Кримського півострова Олег Крючков написав у Телеграм, що дані щодо обмеження продажу товарів у Криму насправді не відповідають.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що в Офісі президента України відреагували на інцидент на Кримському мосту.

Exit mobile version