Співробітникам ФСБ видали «план евакуації» з Херсонської області: Хлань повідомив про масову втечу силовиків

Військовослужбовець ЗСУ, депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань повідомив, що співробітники Федеральної служби безпеки РФ із сім'ями масово тікають із регіону.

ФСБ РФ

ФСБ РФ. Фото – rbc.ru

Українські захисники продовжують деокупацію Херсонщини й російські загарбники розуміють, що довше затримуватись на захопленій території області вони не можуть, інформує «НБН» із посиланням на «24 канал».

Як повідомив Хлань, співробітники ФСБ РФ разом зі своїми родичами масово тікають із регіону. За словами депутата, силовики отримали «план евакуації» з окупованої області.

5 жовтня було доведено, що 12 мікроавтобусів із сім’ями співробітників Федеральної служби безпеки Росії виїхали з Нової Каховки на анексований Кримський півострів. Також дані про «евакуацію» родичів силовиків РФ з’явилися і щодо Херсона.

Хлань додав, що на цих мікроавтобусах співробітники ФСБ вивозили вкрадене в українців, адже саме вони більше займалися рейдерством і пограбуваннями.

Водночас, особовий склад ЗС РФ, як повідомив депутат, шукає способи, як здаватися в полон, адже для них немає «плану евакуації».

Загарбники зазнають колосальних втрат на Херсонщині, про що свідчить ситуація у лікарнях на окупованій території регіону. У Генштабі ЗСУ повідомили, що ці медичні установи не справляються із потоком поранених «визволителів».

Exit mobile version