Яка свол@та, як ми його тут всі проклинаємо, він накоїв тут «справ» – окупанти скаржаться на умови в Україні та грубо говорять про Путіна

Представники Головного управління розвідки Міністерства оборони України оприлюднили чергове перехоплення розмови загарбників РФ, ймовірно, з-поміж мобілізованих за останній місяць, які розповідають своїм товаришам з Росії про те, в яких умовах їм доводиться жити на війні в чужій країні, а також про те, яке погане у них забезпечення лікарськими препаратами та іншим.

Мобілізація РФ

Як окупанти говорять про Путіна? Фото - liga.net

Як інформує «НБН» з посиланням на ГУР МОУ, російсько-окупаційні сили, які зараз перебувають на південній території Української держави, дуже скаржаться на глобальну відсутність лікарських засобів, зокрема антибіотиків. У результаті військовослужбовці критикують дії Кремля, а також військового керівництва країни-агресора.

За словами одного з окупантів, які прозвучали під час його розмови з дружиною, він зараз перебуває на території Миколаївської області. Він також поскаржився на те, що у них не вистачає лікарських препаратів. У результаті він змушений «лікувати» сечею стрептодермію.

Дослівно із заяви російського військовослужбовця:

«Це нашому головнокомандувачу скажи «дякую». Він тут «справ» накоїв. Та й загалом, ця мобілізація, вона неправильна, не за Конституцією. Адже вона активується, коли є напад на нашу державу. Яка сволота! Як ми тут проклинаємо його, я тобі просто не передам словами. Його, всю його банду теж, адже вони кинули нас сюди».

Нагадаємо, раніше в одному з перехоплень ГУР МОУ розмови російських військових загарбник скаржився на неймовірно великі втрати особового складу в армії РФ в Україні.

Exit mobile version