Удар дронами-камікадзе по Києву: Антон Геращенко повідомив про жертви серед мирного населення

Сьогоднішній ранок для Києва та інших міст нашої країни став продовженням терору, який здійснює російський диктатор Володимир Путін. 17 жовтня війська Росії завдали чергового удару іранськими дронами-камікадзе, зокрема по столиці Української держави.

Ракетні обстріли

Ігнат про ситуацію на фронті та масштабні ракетні обстріли. Фото - lb.ua

Як інформує «НБН», трохи пізніше після інциденту, що стався, радник голови МВС України Антон Геращенко в Телеграм розповів, що наслідками сьогоднішнього удару іранськими безпілотниками по Києву стала загибель принаймні однієї людини – жінки. Бездиханне тіло жертви російської агресії дістали з-під завалів зруйнованого внаслідок удару будинку.

У своєму повідомленні він зазначив:

«Під руїнами житлового будинку у столиці України було знайдено тіло першого загиблого».

З сьогоднішньої ранкової ситуації відомо, що влада Києва на офіційному рівні підтвердила, що загарбницькі війська завдали ударів по місту дронами-камікадзе, які Іран продав Росії для ведення війни в Україні.

Зокрема, вибухи пролунали у Шевченківському районі. Внаслідок атаки сталося сильне загоряння у нежитловій будівлі. Крім того, вибух пролунав також у багатоповерхівці.

Станом на даний момент відомо, що з-під завалів рятувальникам вдалося дістати вже щонайменше вісімнадцять людей.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що експерти ISW вважають, що Москва могла домовитися з Тегераном про постачання Росії БПЛА Arash-2.

Exit mobile version