Ракетна атака на Україну 31 жовтня: Шмигаль повідомив про подробиці удару окупантів

У понеділок вранці, 31 жовтня, російські загарбники обстріляли міста України ракетами. Прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів про подробиці масованої атаки країни-агресора.

Денис Шмигаль

Денис Шмигаль. Фото – slovoidilo.ua

Глава українського уряду у своєму Telegram-каналі повідомив подробиці ранкового ракетного удару по наших містах. Шмигаль розповів, що російські загарбники атакували не військові цілі, а важливі для цивільного населення об’єкти, інформує «НБН».

За словами прем’єра, окупанти пошкодили 18 критично важливих об’єктів, більшість із яких – енергетичні. У результаті в семи областях знеструмлено сотні населених пунктів.

Шмигаль зазначив, що українські сили протиповітряної оборони спрацювали героїчно та професійно, збивши 44 із 50 випущених по нашій країні російських ракет.

Глава уряду наголосив, що енергетики працюють на повну потужність, щоб ліквідувати наслідки атаки, у низці регіонів продовжуються локальні відключення. Він додав, що сьогодні українцям важливо свідомо споживати енергію, щоб зменшити навантаження на мережу.

Раніше відключення енекроенергії у всіх областях України прокоментував Володимир Зеленський. Президент звернувся до учасників дорожнього руху.

Exit mobile version