Дочекалися Росію, дочекалися і плівки – Гайдай розповів про ситуацію на окупованій Луганщині

Керівник Луганської військової адміністрації Сергій Гайдай розповів, що відбувається в окупованих населених пунктах області. За його словами, більшість місцевих жителів не можуть отримати гроші за зруйновану нерухомість.

Сергій Гайдай

Сергій Гайдай. Фото – pravda.com.ua

У своєму Telegram-каналі глава Луганської ОВА повідомив, що у Сєвєродонецьку з кількох сотень зруйнованих багатоповерхових будинків знайшлися 38 осіб, яким окупанти виплатили компенсацію за знищене житло, інформує «НБН».

Як зазначив чиновник, у майже повністю знищеному Рубіжному гроші видали близько 100 мешканцям, незважаючи на те, що напередодні «референдуму» компенсації обіцяли всім.

Людям, на виплати яким не вистачило грошей, залишається прямувати до Станиці Луганської, де їх поселять у тимчасовому пункті для біженців. Гайдай зазначив, що краще справи йдуть у Лисичанську, де під кінець осені мешканці сподіваються хоча б на повернення води. Крім того, їм пропонують постояти в черзі за поліетиленовою плівкою, щоб затягнути вікна.

«Дочекалися Росії, дочекалися і плівки», – зазначив керівник ОВА, додавши, що поліетилен завозять на Луганщину з Татарстану.

Раніше Гайдай розповів, де на Луганщині українські артилеристи влучним ударом знищили двадцять російських загарбників і поранили тридцять окупантів.

Exit mobile version