Масований ракетний удар РФ по Україні: у Повітряних силах спрогнозували дату атаки

Країна-окупант Російська Федерація може завдати по території Української держави масового удару ракетами. У Повітряних силах нашої країни спрогнозували, коли це може статися.

Ядерний удар

В РФ обговорювали нанесення ядерного удару по Україні. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» із посиланням на ТСН, представник командування Повітряних сил Збройних сил Української держави Юрій Ігнат зробив заяву про те, що окупанти вже 15-16 листопада можуть завдати масованих ракетних ударів територією України. Саме в ті дні, коли на Балі проходитиме саміт «Великої двадцятки».

Дослівно із заяви Гната:

«Все ж події насуваються… Як і саміт G20. Росіяни дуже люблять у подібні дні проводити якісь провокаційні дії».

Крім того, Ігнат повідомив, що хоча Російська Федерація і продовжує займатися накопиченням зброї, зокрема і ракет, проте агресор значною мірою вичерпав свої запаси. Виробництво такого озброєння, навіть лише однієї ракети, займає не один-два дні.

Гнат додав:

«Усі ті ракети, які мали до початку повномасштабного вторгнення в Україну, вироблялися загарбниками протягом цілих років. Вони їх складували, підвозили, розміщували… Це неймовірно складний процес виготовлення ракети. Робиться це не за один-два дні. На сьогодні вони випустили величезну кількість ракет по території нашої країни. Тепер вони не можуть собі дозволити завдавати ударів так часто, як це було раніше, наприклад, 10 жовтня. Вони щось накопичують, а потім у якийсь час завдають ударів».

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, що російсько-окупаційні сили назвали нову «столицю» території Херсонської області, що тимчасово залишається під окупацією.

Exit mobile version