У Мелітополі мобілізовані росіяни влаштували стрілянину: ЗМІ повідомили подробиці «розбірки» у кафе

У тимчасово захопленому Мелітополі мобілізовані з Росії влаштували стрілянину в місцевому кафе. У конфлікті брали участь дванадцять військових путінської армії.

Окупований Мелітополь

Окупований Мелітополь. Фото – nv.ua

Про інцидент у тимчасово окупованому Мелітополі повідомили місцеві українські Telegram-канали та одне з інформаційних джерел РФ. Попередньо, «розбірка» російських мобілізованих відбулася у закладі «Джокер», інформує «НБН».

Путінські військові та новобранці вживали у кафе спиртні напої, почався конфлікт, і окупанти влаштували стрілянину. Відомо, що бійка сталася за участю 12 загарбників – семи рядових, двох молодших сержантів, єфрейтора, лейтенанта та капітана. Усіх їх затримала «військова міліція».

Словесна суперечка між військовими закінчилася тим, що хтось із мобілізованих почав стріляти, в результаті четверо людей госпіталізували, п’ятеро поранених не звернулися за медичною допомогою.

В ефірі українського телебачення мер міста Іван Федоров уточнив, що «розбірки» у закладі «Джокер», який після захоплення Мелітополя став притоном для окупантів, сталися між росіянами та дагестанцями.

Нагадаємо, що у вівторок, 15 листопада, Федоров повідомив про потужний вибух на півночі Мелітополя. За словами міського голови, інцидент стався у місці, де розташовувалося лігво загарбників.

Exit mobile version