У ЗСУ розповіли про ситуацію на Бахмутському та Авдіївському напрямах: росіяни зазнають критичних втрат

Військо країни-агресора Російської Федерації двадцять чотири години на добу здійснює спроби штурмувати позиції Збройних сил Української держави на Авдіївському та Бахмутському напрямках. При цьому ворог зазнає величезних втрат.

Артилеристи ЗСУ

Ситуація на східному фронті в Україні. Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН» із посиланням на «Ліга.НЕТ», про це поінформував представник Східного угруповання військ Сергій Черевий.

Згідно з оприлюдненою ним інформацією, ворог постійно штурмує українські позиції в районах Авдіївки та Бахмута, намагаючись прорвати оборону ЗСУ.

Він наголосив, що захисники нашої країни активно завдають вогняної поразки всіма видами озброєнь, а війська Путіна при цьому зазнають величезних летальних втрат, про що йдеться у зведеннях Генерального штабу України.

Дослівно із заяви Череватого:

«Наші бійці вогнем нівелюють інтенсивність атак із боку ворога. Для будь-якої нормальної армії світу вони вже зазнають критичних втрат. Агресор може щодня втрачати по батальйону своїх солдатів. Поки що не видно, що вони задумалися над цим і змінили тактику, хоч могли б це зробити. Але вони виконують завдання, яке поставило політичне керівництво Росії».

При цьому речник Збройних сил Української держави додав, що Росії буде дуже непросто перекинути свої війська з Херсонської області. Командування України не надасть загарбникам здійснити такий план.

Нагадаємо, раніше вже повідомлялося про те, що Росія завдала ударів по приватному сектору Бахмута фосфорними снарядами.

Exit mobile version