Британська розвідка озвучила найпоширеніші проблеми російських мобілізованих

Розвідка Сполученого Королівства розповіла про типові проблеми, з якими стикаються мобілізовані на війну проти України громадяни Російської Федерації.

Мобілізація у Росії

Мобілізація у Росії. Фото – slovoidilo.ua

Найчастіше новобранців путінської армії відправляють на фронт в Україну всупереч їхньому стану здоров’я, відсутності екіпірування й підготовки до бойових дій. З цих причин мобілізовані гинуть у великих кількостях, інформує «НБН» із посиланням на Twitter-аккаунт Міністерства оборони Великобританії.

Як зазначає британська розвідка, громадяни Росії, яких набирають до лав окупаційних сил, стикаються з одними й тими ж проблемами. Резервісти отримують неадекватну оцінку медкомісії про їхній стан здоров’я та придатність до служби, вирушають на передову без навчання та належного спорядження.

Крім того, новобранців російське командування активно залучає до виснажливих та небезпечних завдань. Зокрема, мобілізовані зазнали великих втрат після того, як їм наказали викопати гігантську систему траншей під вогнем артилерії біля Сватового. Також новобранці ЗС РФ масово гинули в районі Бахмута під час атак «у лоб» на підготовлені позиції українських військ.

Нагадаємо, що в РФ мобілізований з Алтайського краю записав відео, в якому поскаржився на те, що його не готують до війни і не видають необхідне обмундирування. Пізніше призовника змусили опублікувати новий ролик із вибаченнями та вдячністю.

Exit mobile version