Олена Зеленська звернулася до парламенту та уряду Великобританії: до чого закликала перша леді України

Олена Зеленська звернулася із закликом до парламенту та уряду Сполученого Королівства під час свого виступу перед ними. До чого закликала перша леді України, далі у нашому матеріалі.

Олена Зеленська

Зеленська в парламенті Великобританії. Фото - ОПУ

Як повідомляє «НБН» із посиланням на повідомлення прес-служби Офісу президента України, перша леді Олена Зеленська закликала уряд та парламент Великобританії стати лідером масштабних зусиль щодо створення спеціального трибуналу над Російською Федерацією.

Зокрема, вона закликала владу Великобританії сприяти ухваленню підготовленої Українською державою резолюції Генеральної асамблеї Організації об’єднаних націй про створення спеціального трибуналу щодо злочину російської агресії проти нашої країни.

Цитата із заяви Олени Зеленської:

«Я сьогодні прошу вас, ні менше, ні більше, щоб ви стали лідером у всьому світі за справедливістю. Для нашої країни та світу. Адже справедливість не лише нам потрібна і всім, хто постраждав в Україні. Це потрібно, щоб світ продовжував жити згідно з цінностями гуманізму, а не права сильного, як би того сьогодні хотів агресор. Щоб весь світ вижив, потрібна справедливість».

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська зізналася, на яку провину чоловіка її ображала громадська реакція.

Exit mobile version