Деокупація Запорізької області: війська РФ виводять свої сили з частини окупованого регіону

Військова розвідка України повідомляє, що російські окупанти, після втечі з Херсона, покидають частину тимчасово окупованої території Запорізької області. Що саме відбувається у регіоні, далі у нашому матеріалі.

Війська РФ

Війська Росії можуть піти в масштабний наступ. Фото - ©Shutterstock

Як інформує «НБН», у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ за перше грудня зазначається, що рашисти виводять свої підрозділи із селища міського типу Михайлівка, міста Пологи, а також села Інженерне. У селі Бурчак окупанти пропонують мирному населенню залишити територію населеного пункту. Цю інформацію підтвердив також радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Дослівно із повідомлення Генерального штабу ЗСУ:

«Ми маємо інформацію про те, що окупаційні сили Росії відводять окремі підрозділи та готують персонал окупаційних адміністрацій у населених пунктах тимчасово окупованої території Запорізької області до евакуації».

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, протягом попередніх днів у населених пунктах Мирне, Токмак, Пологи, Ясне, Інженерне, а також Кінські Розбрати втрати військ ворога склали 230 осіб «трисотими», а кількість «двохсотих» уточнюється.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про втечу російських військ з Херсона та частини Херсонської області.

Exit mobile version