Абсолютно нераціонально – військовий експерт пояснив, чому росіяни кидають «вагнерівців» гинути під Бахмутом

Військовий експерт Владислав Селезньов прокоментував ситуацію на Бахмутському напрямі. Він пояснив, чому країна-агресор продовжує кидати на позиції ЗСУ війська, незважаючи на колосальні втрати особового складу.

ЗСУ у Бахмуті

ЗСУ у Бахмуті. Фото – reuters.com

Селезньов повідомив, що ситуація у районі Бахмута Донецької області пекельна, оскільки на штурм міста окупанти кидають цілі роти. Великі втрати загарбників демонструють військову недоцільність цієї операції, проте Росія продовжує кидати туди «гарматне м’ясо», інформує «НБН» із посиланням на «Апостроф».

Експерт пояснив, що захоплення Бахмута – амбіції кремлівського диктатора Володимира Путіна, тож російські окупанти намагаються взяти місто за будь-яку ціну.

Зокрема, на штурм населеного пункту командування ЗС РФ кидає найманців ПВК «Вагнер». Окупанти змушені йти на добре укріплені позиції українських захисників, що закінчується їхньою масовою ліквідацією.

Як додав Селезньов, за три місяці активних бойових дій на цьому напрямку росіяни просунулися лише на кілька кілометрів і до передмістя Бахмута загарбники вийдуть не скоро.

Раніше журналісти CNN показали кадри боїв за Бахмут. Народний депутат Олексій Гончаренко відреагував на відео з гарячої точки, згадавши брехню російських пропагандистів.

Exit mobile version