Командування Повітряних сил ЗСУ показало відео, як сьогодні наші зенітники збили російський «Ка-52»

Бійці Збройних сил Української держави продовжують боронити територію нашої країни, знищуючи загарбників. Не винятком є й підрозділи зенітних ракетних бригад ЗСУ. У цьому випадку йдеться про ліквідацію російського бойового вертольота «Ка-52».

Ка-52

Бійці ЗСУ знищили ворожий Ка-52. Фото - censor.net

Як інформує «НБН», на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Командування повітряних сил ЗСУ оприлюднило відео моменту точного влучення ракети, випущеної бійцями підрозділу Дніпровської зенітної ракетної бригади «Повітряне командування «Схід», в ворожий бойовий гелікоптер Ка-52.

Командування Повітряних сил ЗСУ підписало оприлюднене відео так:

“Сьогодні, приблизно о 14 годині, підрозділом Дніпровської зенітної ракетної бригади Повітряне командування «Схід» було збито ворожий вертоліт «Ка-52». Слава Україні! Смерть ворогам”.

Нагадаємо, раніше ми вже писали про те, як у Хабаровську (Російська Федерація) чоловік вийшов на одиночний пікет проти мобілізації. І в момент, коли він дістав і спробував розгорнути плакат із написом – «Себе мобілізуй, щур плешив», його відразу скрутили співробітники російських правоохоронних органів.

Exit mobile version