Постачання балістичних ракет з Ірану до Росії: експерт розповів, що чекати від цієї угоди

Експерт Defense Express Іван Киричевський висловився про наслідки передачі балістичних ракет Іраном Російської Федерації, а також вказав на нюанси постачання дронів-камікадзе.

Іранські балістичні ракети

Іранські балістичні ракети. Фото – gettyimages.com

Раніше військова розвідка повідомляла, що російські окупанти можуть використати в Україні іранські балістичні ракети на початку листопада, проте цього не сталося, інформує «НБН» з посиланням на «Апостроф».

За словами Киричевського, путінські війська можуть наростити темпи ракетного терору України, якщо отримають відповідну зброю з Ірану. Проте Тегеран не поспішає передавати РФ ракети, після серйозних попереджень від Вашингтона.

Експерт зазначив, що точніша інформація про постачання іранських дронів-камікадзе росіянам. Виробничі потужності Ірану та держав-сателітів на кшталт Сирії можуть гарантувати лише близько 150 БПЛА Shahed на місяць. Киричевський додав, що Тегеран не передасть усі ці безпілотники окупантам, оскільки обов’язково залишить частину «пташок» собі.

Раніше у Повітряних силах ЗСУ розповіли, чи можуть росіяни застосовувати проти України іранські БПЛА та які проблеми створюють морози для дронів-камікадзе.

Exit mobile version