«Бавовнятко» ходить аеродромами і окупанти кудись «зникли» – Повітряні сили ЗСУ прокоментували вибухи на авіабазах РФ

У Повітряних силах ЗСУ прокоментували інциденти, а саме вибухи та «бавовни» на території авіабаз у Російській Федерації, наголосивши, що ці ситуації доводять, що війна, розпочата Путіним проти українського народу, стосується також кожного росіянина. Тепер і зовсім незрозуміло те, чи можуть громадяни Росії перебувати в безпеці навіть у своїх тилових регіонах.

Військовий аеродром

Вид аеродрому після вибуху. Фото - 24tv.ua

Як повідомляє «НБН», заяву про це в ефірі національного телемарафону озвучив речник командування Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат.

Дослівно із заяви Ігната:

«З новин, що надходять, можна зробити висновок, що «Бавовнятко» ходить по аеродромах, а окупанти кудись «зникли». Але не те, щоб зникли, а у військовій термінології це називається розосередилися. Вони розтягли свою стратегічну авіацію різними аеродромами країни, де це тільки можливо. У тому числі це стосується військових авіабаз у Росії, де є злітно-посадкові смуги, придатні до використання».

За словами спікера командування Повітряних сил Збройних сил України, всі ті громадяни країни-агресора, які стверджували, що «спецоперація» мене не стосується», тепер, ясна річ, що вони нікуди не подінуться від наслідків агресії Росії, засудженої всім цивілізованим світом.

«Тепер їхня ж агресія стосуватиметься кожного росіянина, адже безпеки, на території Росії, не буде де знайти. Усі ми бачили не перші такі «Бавовнятки». Раніше був Крим, а також аеродром Міллеррово. Тепер ми бачимо, що у Білгороді є проблеми з електропостачанням. Усе це трапляється, і має бути дуже серйозним психологічним чинником впливу місцеве населення, і навіть російських військовослужбовців. Тепер залишається відкритим питання про те, чи буде безпечно навіть у тилових регіонах», – підкреслив Ігнат.

Раніше Ігнат розповів, на які кроки може піти РФ у відповідь на вибухи на аеродромах.

Exit mobile version