Масований обстріл росіянами Сумської області: снаряд із квадрокоптера потрапив до житлового будинку

Російські окупаційні війська не припиняють обстріл прикордонних територій Сумської області. Минулої доби було нараховано близько півсотні "прильотів", у тому числі на житловий будинок з квадрокоптерів було скинуто снаряд.

Ракетний удар

Удар РФ по Сумщині. Фото - liga.net

Як повідомляє “НБН“, про це у своєму Telegram-каналі написав заступник голови Офісу президента України Кирило Тимошенко.

“Окупанти відкривали вогонь по прикордонній території Сумської області із застосуванням артилерії, підтверджено 48 прильотів. Також росіяни, використовуючи квадрокоптер, вдарили снарядом по житловому будинку. Після цього почалася пожежа, будинок згорів повністю”, – пояснив високопосадовець.

Крім того, за словами Тимошенко, рашисти використали С-300 для завдання ракетного удару по селищу Велика Писарівка. Відомо про пошкодження двоповерхового житлового будинку, двох десятків приватних будинків, а також адміністративні будівлі. Постраждалих від обстрілу немає.

Слід нагадати, що вчора увечері Великописарівська громада Сумської області потрапила під ракетний удар військ РФ із комплексів С-300. Внаслідок обстрілу пошкодження завдано житловим будинкам, пожежній частині, відділенням банку, магазинам та автомобілям.

Раніше ми вже писали про те, що в британській розвідці пояснили, чому Росія продовжила терор України іранськими дронами-камікадзе.

Exit mobile version