Данілов пообіцяв повернути Крим в Україну: якщо буде потрібно, воюватимемо і ні в кого не питати

Украина обязательно вернет захваченный Россией Крым без необходимости получить чье-то разрешение.

Секретарь РНБО

Данілов про війну РФ проти України. Фото - bbc.com

Як передає “НБН“, про це в інтерв’ю “Крим.Реалії” заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, навіть якщо росіяни й наважаться викопати окопи у незаконно анексованому Криму, це ніяк їм не допоможе, і зрештою півострів повернеться під контроль Києва.

“Я хочу сказати, що їм точно не допоможуть окопи. Деокупація Криму неодмінно відбудеться способом, який прийме вище військово-політичне керівництво, виникне необхідність воювати за Крим, ми підемо за нього воювати, не питаючи ні в кого. Це наша земля, яку треба повернути додому”, – стверджує Данілов.

Говорячи про росіян, які зараз оселилися в Криму, високопосадовець припустив, що “вони поїдуть так само легко, як і приїхали”.

“Оскільки це наша земля, то їм потрібно жити за нашими законами. Якщо вони зайняли приміщення, в якому раніше жили наші громадяни, то чому вони його не повинні звільнити? Ще ніколи крадене не давало щастя. Не треба красти”, – упевнений секретар Ради нацбезпеки та оборони.

Нагадаємо, що раніше Данілов висловив думку, що російські війська не припинять бої на Різдво, а українська армія виб’є окупантів звідусіль, включаючи Крим.

Exit mobile version