Не спокушайтеся, що вони їдуть додому, потім у саме «м’ясо» – ГУР опублікувало розмову про покарання окупантів, які бунтують

Українська розвідка перехопила розмову російського загарбника з дружиною, які обговорювали, як карають окупантів, які відмовляються брати участь у «спецоперації» Путіна.

Російський окупант

Російський окупант. Фото – rbc.ru

Аудіоперехоплення розмови опублікували у Telegram-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України, інформує «НБН».

Боєць 344-го ракетного полку армії Російської Федерації з Іркутська з дружиною обговорив нову хвилю мобілізації в країні-агресорі, а також покарання для «відмовників» у лавах «визволителів».

Росіянка розповіла, що командування особливим чином утихомирює дезертирів із 346-го полку, які влаштували бунт, відмовившись брати участь у бойових діях.

За словами дружини окупанта, «відмовників» везуть до РФ на бойове злагодження, після чого кидають на першу лінію фронту до контрактників, закликавши чоловіка та його товаришів по службі не розраховувати на безпроблемне повернення на батьківщину.

«Тож не спокушайтеся, що вони їдуть додому. Вони ненадовго. І потім у саме “м’ясо”», – попередила співрозмовниця.

Загарбник повідомив дружині, що йому байдужа доля товаришів по службі і попросив її поквапити знайомого, щоб його «витягли» з України.

Також жінка повідомила, що у Росії в січні стартує нова хвиля мобілізаційних заходів.

«Забирають МНСників, пожежників, міліцію, плюс друга хвиля цивільних», – додала росіянка.

Раніше розвідка опублікувала розмову окупанта з матір’ю, який влаштував істерику через страх перед наступом української армії.

Exit mobile version