Росія просила в України відправити на обмін кума Путіна Медведчука – ЗМІ

Запит на обмін проросійського політика, кума кремлівського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука надійшов із Російської Федерації.

Віктор Медведчук

Віктор Медведчук. Фото – biz.censor.net

Турецьке видання Hurriyet опублікувало матеріал, у якому повідомило, що країна-агресор просила Україну обміняти одного з колишніх лідерів проросійської партії «ОПЗЖ» Віктора Медведчука, якого підозрюють у державній зраді, повідомляє «НБН».

Торік 29 вересня відбувся масштабний обмін полоненими із Російською Федерацією. Україна повернула 215 українських захисників, 108 із яких – бійці полку «Азов». Російській стороні Київ віддав 55 полонених, які, за словами глави ОПУ Андрія Єрмака, не становили для України жодного інтересу.

Журналісти зазначають, що запит на обмін кума Путіна надійшов від РФ, і коли українці погодилися, в Анкарі почався переговорний процес.

Обмін полоненими також відбувся у Туреччині, 29 вересня в аеропорту Анкари приземлилися літаки з України та Росії. Під наглядом співробітників турецької розвідки у літак РФ увійшли українські офіційні особи, а в український – офіційні особи країни-агресора.

Раніше в інтерв’ю керівник Офісу Зеленського Андрій Єрмак розкрив подробиці обміну Медведчука.

Exit mobile version