Бої за Соледар: у Міноборони України повідомили про ситуацію навколо міста

Заступниця глави Міністерства оборони України Ганна Маляр висловилася щодо ситуації навколо Соледара Донецької області. Також чиновниця нагадала громадянам важливу інформацію.

Соледар

Соледар. Фото – apa.az

У своєму Telegram-каналі заступниця міністра оборони повідомила, що на Бахмутському напрямку окупанти обстріляли позиції українських захисників у районах понад 20 населених пунктів, серед яких Соледар, інформує «НБН».

Як зазначила Маляр, там продовжуються бої, крім того, українські сили оборони відбили атаки російських військ на Луганщині в районах Макіївки та Білогорівки, а також на Донеччині в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Спірне, Білогорівка, Сіль, Соледар, Бахмут, Кліщіївка, Водяне, Красногорівка, Водяне, Майорськ та Мар’їнка.

За словами представниці Міноборони України, обстановкою на фронті повною мірою володіють лише президент, головнокомандувач ЗСУ, начальник Генштабу та міністр оборони. Інші військові знають інформацію у межах їхньої особистої зони відповідальності.

Маляр підкреслила, що публічна інформація решти осіб про ситуацію на фронті неофіційна і не верифікована Генеральним штабом ЗСУ.

Нагадаємо, що українські захисники розповіли, з якою проблемою зіштовхнулися найманці ПВК «Вагнер» у Соледарі.

Exit mobile version