Пригожин запросив до ПВК «Вагнер» Гіркіна: реакція та умова російського терориста

Главарь частной военной кампании «Вагнер», кремлевский олигарх Евгений Пригожин пригласил в свою бандитскую группировку еще одного террориста, бывшего главаря «ДНР» Игоря Гиркина.

Євгеній Пригожин

Пригожину об'явлено підозру. Фото - liga.net

Як інформує «НБН», про запрошення Гіркіна до ПВК «Вагнер» в Україні йдеться у матеріалі «РБК». Також про це повідомляє прес-служба Пригожина.

Дослівно із заяви колишнього кухаря Путіна:

«Як старшим начальником ПВК «Вагнер» я запрошую пана Гіркіна на фронт, щоб перевірити правильність його позиції та використати, як він заявляв, його досвід бойових дій».

Також Пригожин додав, що ухвалив рішення щодо ухвалення Гіркіна до ПВК, незважаючи на «вкрай негативне ставлення» до нього.

«Пропоную Гіркіну прибути на територію Луганської області для призначення на керівну посаду, згідно з його компетенцією, в один із штурмових підрозділів», – зазначив ватажок ПВК «Вагнера».

При цьому Пригожин додав, що високу посаду Гіркіну точно не запропонують, тому що для цього нібито треба показати власні можливості.

«А тому час уже переходити від слів до справи», – підсумував ватажок бандитського збройного формування.

Що відповів Гіркін?

У відповідь на таку пропозицію Пригожина Ігор Гіркін повідомив, що міг би обговорити пропозицію з його співробітниками, не виїжджаючи до Луганська.

У той же час він додав, що доти, доки такі переговори не відбудуться, він не знає, що йому відповідати.

Цитата із заяви екс-главаря бойовиків «ДНР» Гіркіна:

«Так чи інакше, я готовий цю пропозицію розглянути. Не кажу погодитись, але розглянути. І те, якщо воно буде зроблено в нормальному вигляді і якщо воно мене влаштує».

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про звернення Пригожина до Джона Кірбі.

Exit mobile version