Головні бої ще попереду – Данілов розповів про визначальний період війни

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов висловився про наступ російських військ, розповівши, який період буде визначальним у війні.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – reuters.com

В інтерв’ю британському телеканалу Sky News чиновник, коментуючи питання наступу путінських військ, заявив, що Російська Федерація готується до максимальної ескалації, інформує «НБН».

Данілов зазначив, що росіяни стягують усе можливе, проводять навчання та тренування. За його словами, українське керівництво не виключає жодного сценарію у найближчі два-три тижні. Тому держави-союзники України почали надавати їй максимальну допомогу.

Секретар РНБО наголосив, що наша країна пройшла великий складний період, проте головні бої ще попереду, які відбудуться у цьому році. За прогнозом чиновника, битви відбуватимуться протягом двох-трьох місяців і стануть визначальними у війні.

Він не виключає, що окупанти спробують знову атакувати Україну з півночі, півдня та сходу, можливо, приурочивши повторний напад до річниці вторгнення.

Раніше Данілов розповів, скільки російських військових проходять підготовку на полігонах у РФ й Республіці Білорусь і яку кількість мобілізованих Москва вже відправила на фронт в Україну.

Exit mobile version